Духи Лісу (Cunning Folk)

Духи Лісу (Cunning Folk)
Світова оцінка: 6.4
Кількість гравців: 2 - 4
Вік гравців: 8
Тривалість гри: 10
Складність: 1
Видавець:
Реліз локалізації: 2020

Легкий картковий філлер

Духи Лісу – це українська версія швидкої настільної гри на блеф і дедукцію Cunning Folk. Тематика гри змінена на українську міфологію, а сама настілка отримала нове приголомшливе оформлення.

Перед вами проста і швидка карткова гра, в якій для перемоги потрібна уважність, а також вміння блефувати і приховувати свої емоції. Гра сподобається любителям ігор на блеф, на уважність і прорахунок. Добре грається в сімейному колі, а також з дітьми від 8-ми років.

Партія починається з того, що дев'ять карт духів викладаються на стіл квадратом 3 на 3 сорочками вгору. Хід гравця полягає в тому, що він може підглянути будь-яку з карт на столі і, повернувши її на місце, повідомити вголос, який саме дух ховається там. При цьому говорити можна як правду, так і брехню.

Якщо решта учасників гри вірять йому, то гравець може використовувати властивість названого духу. У разі якщо хоча б один з учасників висловив сумніви, карта перевертається. При її збігу з озвученим гравець також може скористатися її властивістю, а ті, хто не повірив отримують карти омани. У разі, якщо гравець був спійманий на брехні, то вже він бере карту омани.

Коли на руках у учасника опиняються дві карти помилки, то він вибуває з гри. Якщо протягом партії жоден з гравців не зміг правильно скористатися здібностями Арідника або Лісовика, то переможцем стає єдиний учасник, що не вибув з партії.

Духи Лісу – це швидкий філер, який дозволить застосувати свою хитрість, уважність і здібності до дедукції.

Кишенькові настільні ігри українською №2

Духи лісу | Правила настільної гри

Наша знімальна команда опинилася в лісі. Навіщо? Щоб знайти духів лісу! Без путівника від KozakGames тут точно не обійтися! Навіть дощ не став на заваді спробам дізнатися усю правду про духів. Автор настільної гри "Cunning Folk" — Джей Тріт. Українська локалізація під назвою "Духи лісу" від видавництва KozakGames (Переклад - Остап Українець, художниця - Софія Музичка, консультантка - Дара Корній).

UNBOXING ВІДКРИТТЯ IN VINO MORTE, Мегаполіс, Плямки, Духи Лісу

Назва гри: IN VINO MORTE

Кількість гравців: 2-18

Час партії: 5+

Опис: In Vino Morte – це кишенькова компанійська гра з елементами блефу та дедукції. У грі ведучий вибирає та роздає карти з вином або отрутою усім гравцям, і кожен гравець має можливість зберегти свій напій і випити його, або обмінятися з іншим гравцем. Це швидко, весело і дуже підступно. В гру можна грати до 18 осіб! А що ще не менш важливо, разом з грою вийде одразу й міні-додаток: CASEUS VITAE, який в українській версії продається разом з базовою грою.

Назва гри: Art of Spots

Кількість гравців: 2

Час партії: 5+

Опис: Плямки – це крихітна абстрактна гра для двох гравців, у якій усього 18 карт, проте вона змусить Вас будувати найнеймовірніші стратегії. Заграючи на стіл карти ви будете намагатися перемогти суперника одразу в трьох критеріях збудувавши якнайдовшу лінію, якнайбільший заповнений простір і зібравши найбільше плямок свого кольору.

Назва гри: Cunning Folk

Кількість гравців: 2-4

Час партії: 5-10

Опис: Духи Лісу – це адаптація гри на блеф та дедукцію “Cunning Folk”. Ви прогулюєтесь лісом шукаючи різноманітних духів лісу. Гра познайомить Вас з карпатською міфологією і на вашому шляху Вам можуть трапитися мавки, чугайстри, лісовик, арідник, щезник та багато інших. Подивіться на карту і скажіть своїм друзям, якого персонажа ви бачите, щоб використовувати його здібності. Звичайно, Ви можете збрехати.

Назва гри: Sprawlopolis

Кількість гравців: 1-4

Час партії: 15+

Опис: “Мегаполіс”. Ви з колегами – планувальники міст, котрих найняли для проєктування величезного та успішного мегаполісу! Разом ви повинні збудувати місто, яке влаштує чиновників… а їхні вимоги можуть бути вельми незвичні. Ретельно плануйте забудову, якщо хочете відповідати їхнім високим вимогам! Мегаполіс – це кооперативна гра для 1-4 гравців, в якій Вам доведеться будувати нове місто з нуля. Використовуючи лише 18 карт та змінну систему балів, гра ніколи не буває однаковою! Та це ще не все! Разом з базовою грою українська версія містить 4 міні-додатки, які вже підкорили Америку і нарешті добралися до нас: Пляжі, Пам’ятки, Будмайданчик та Руйнозавр!

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.