Живопис (Canvas)

Живопис (Canvas)
Ранг: 509
Світова оцінка: 7.8
Кількість гравців: 1 - 5
Вік гравців: 14
Тривалість гри: 30
Складність: 1.6
Видавець:
Реліз локалізації: 2022

Ви - художник, що змагається в престижному арт-фестивалі. В процесі гри ви збиратимете прозорі карти малюнків і викладатимете їх, створюючи картини. Залежно від того, які карти ви оберете і в якому порядку їх викладете, ви відкриватимете чи закриватимете іконки, що активують різноманітні умови підрахунку балів. Кожна комбінація створює цікаву та унікальну ілюстрацію і назву вашої картини. Коли всі гравці завершили по 3 картини, гра закінчується. Гравець з найбільшою кількістю балів виграє і стає найкращим художником

У свій хід ви можете взяти карту малюнку або завершити картину. Картки малюнків обираються з ряду карт на полі. Кожна з цих карт має вартість, пов’язану з її позицією. Після вибору карти малюнка ви повинні сплатити її вартість, поклавши токен натхнення на кожну з карток зліва. Якщо у вас недостатньо токенів натхнення, ви не можете обрати цю картку. Крайня ліва карта не потребує сплати токенами натхнення.

Якщо у вас є три або більше карток малюнків, ви можете завершити картину. Оберіть 3 свої картки, розташуйте їх у будь-якому порядку, а потім оцініть їх, порівнявши видимі іконки на вашій картині з умовами підрахунку балів.

Після того, як усі гравці створили 3 картини, гра закінчується.

Гравець з найбільшою кількістю очок перемагає!

Топ Сімейних Настолок

Огляд на настільну Сімейну гру Живопис

В цьому сюжеті ви дізнаєтесь про просту настільну гру - Живопис.

У що я зіграв у липні | Звіт по настолкам | Живий Ліс | El Grande | Marvel United

Це мій стандартний ролик, де я розповідаю про те у які ігри зіграв за минулий місяць. Але це я перший раз викладаю таке відео українською.

Живопис - граємо у настільну гру | Летсплей | Заруба | Canvas

Граємо в одну з найгарніших настільних ігор, що я бачив - Живопис. Це настільна гра, де гравці вибудовують свої власні малюнки використовуючі прозорі картки, що вони складають разом. Пояснити словами це важко - тому просто треба побачити як ми граємо у цю локалізацію від видавництва Ігромаг.

Живопис (Canvas) | Огляд настільної гри

Усім привіт! Запрошуємо вас переглянути огляд настільної гри "Живопис" (Canvas), що була локалізована українською видавництвом "Ігромаг". З цього відео ви дізнаєтесь, які компоненти містяться у картині-коробці, як підгототувати гру, короткі правила та наші враження від ігрового процесу. Живопис (Canvas) — настільна гра, в якій гравці перевтілюються в художників і створюють дивовижні картини з прозорих карток із малюнками. Художником може бути кожен!

Живопис (Canvas). Огляд настільної гри.

Ростику та Маринці вдалось зіграти в сигнальну коробку настільної гриЖивопис (Canvas), яку на огляд прислало видавництво Ігромаг.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.