Хôра: Розквіт імперії (Khôra: Rise of an Empire)

Хôра: Розквіт імперії (Khôra: Rise of an Empire)
Ранг: 843
Світова оцінка: 7.3
Народна оцінка: 10
Кількість гравців: 2 - 4
Вік гравців: 12
Тривалість гри: 90
Видавець:
Реліз локалізації: 2022

Хôра — це гра про розвиток свого міста-держави. В неї буде цікаво грати багато разів поспіль, адже гра пропонує багато різноманітних стратегій для перемоги, міста мають асиметричні здібності, нові події відбуваються кожного раунду, а вибір дій доведеться корегувати в залежності від власної вдачі.

Що ходу, після кидка кубиків, вам потрібно буде обрати всього 2 з 7 дій: філософія, законотворчість, культура, торгівля, війна, політика або поліпшення. Обирайте ті дії, що відповідають вашій стратегії, і якщо значення на ваших кубиках не вистачатиме для втілення політичних забаганок — зверніться до власних громадян за підтримкою.

Розвивайте своє місто та рухайте маркери вгору по вертикалях економіки, культури та військової сили. Не забувайте своєчасно здобувати досягнення, щоб отримати за них гідну винагороду. Збирайте податки, досліджуйте нові знання, отримуйте славу… робіть все для того, щоб наприкінці 9-го раунду мати найбільшу кількість переможних очок. Переконайтеся в тому, що саме ваше місто осяє всю Грецію!

Гра розрахована на компанію від 2 до 4 гравців.

 

Хора: Розквіт Імперії - огляд стародавногрецької стратегії

В цьому відео я розповім про настільну гру Хора - локалізацію гри Khôra: Rise of an Empire видавництвом Kilogames. Тут ми розвиваємо своє власне місто у Стародавній Греції і конкуруємо з іншими містами. І це в нас сухенька євростратегія, з купою цікавезних треків та шляхів розвитку.

Звіт по настолкам зіграним у жовтні 2022

Кожного місяця я знімаю ось такий звіт, де ділюся враженнями про те - у що я зіграв

Хора (KHORA). Огляд настільної гри

У цьому відео Ростик та Маринка поділяться з вами своїми враженнями про настільну гру ХОРА (KHORA), яку їм прислало видавництво KILOGAMES.

Поточні події



Минулі події

Безплатні ігротеки з Kilogames 22, 23, 24 та 29, 30, 31 березня 2024 року

Безплатні ігротеки з Kilogames 22, 23, 24 та 29, 30, 31 березня 2024 року

Разом з партнерами Kilogames запланували серію безплатних ігротек у березні 2024 року. Будемо грати у настільну гру  "Хора. Розквіт імперії".

Безкоштовні ігротеки з Kilogames

Безкоштовні ігротеки з Kilogames

Кожен місяць видавництво Kilogames проводить ігротеки у різних куточках України. Приєднайтеся до нас як відвідувачі чи як організатори! Докладніше за посиланням.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.