Сірий кардинал (Behind the Throne)

Сірий кардинал (Behind the Throne)
Світова оцінка: 6.3
Кількість гравців: 2 - 4
Вік гравців: 8
Тривалість гри: 30
Складність: 2
Видавець:
Реліз локалізації: 2016

"Сірий кардинал" — це проста карткова гра. В ній ви будете підсилати до трону різних вельмож та використовувати їхні здібності. Головне не переборщити, адже тоді все може піти прахом.

За механікою "Сірий кардинал" — гра на випробовування вдачі.

Гравець буде по одній відкривати карти з колоди допоки не вирішить зупинитися. Всі відкриті карти можна забрати собі й в кінці вони приноситимуть переможні бали. Щоправда, якщо остання відкрита карта є більшою за номіналом за попередню — весь відкритий ряд відправляється в скид. Звісно цьому можна завадити, якщо ви маєте вплив на вельмож. Але чи у вас достатньо вдачі та вміння прораховувати все наперед, щоб вельможі вас дійсно слухались?

Сірий кардинал | Правила настільної гри

Усім привіт! Запрошую вас дізнатися, звідки походить термін "сірий кардинал" і навчитися грати в настільну гру "Сірий кардинал" від видавництва IGames. (Автори - Олександр Невський і Олег Сидоренко, художник - Денис "CreativeD" Мартинець, дизайн - Леонід "deburger" Андрощук, верстка - Андрій Бордун). У настільній грі “Сірий кардинал” потрібно нарощувати свій вплив у палаці за допомогою різних мешканців королівського двору, а саме: військового генерала, міського провидця, придворного блазня, найманого асасина, непідкупного судді, майстерного менестреля, безстрашного лікаря, ну і звичайно куди без короля та королеви.

Сірий кардинал | Розпаковка настільної гри

Запрошую до перегляду розпаковки настільної гри "Сірий кардинал" від видавництва IGames. (Автори - Олександр Невський і Олег Сидоренко, художник - Денис "CreativeD" Мартинець, дизайн - Леонід "deburger" Андрощук, верстка - Андрій Бордун). З цього відео ви дізнаєтеся, яких персонажів можна зустріти у королівському дворі "Сірого кардинала", чи не завелика коробка для 82 карт та як розкрито тему "Сірого кардинала".

Настільна гра Сірий Кардинал (Behind the Throne)

Огляд настільної гри "Сірий Кардинал" від видавництва IGames. Ви дізнаєтесь про основні правила та хід гри і зможете зіграти свою першу партію.

Інтерв'ю з Олександром Невським

Інтерв'ю з Олександром Невським записане в квітні 2018 року, одним з співзасновників видавництва IGames.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.