S.Y.N.C. Discovery

S.Y.N.C. Discovery
Кількість гравців: 2 - 7
Вік гравців: 8
Тривалість гри: 30
Видавець:
Реліз локалізації: 10. 2021

S.Y.N.C. DISCOVERY - настільна гра яку я чекав

В цьому відео я розкажу про свіжу українську настільну гру - S.Y.N.C. DISCOVERY від ігрової студії Proton Games. Це кооперативна гра, де вам потрібно буде синхронізуватися з іншими гравцями, щоб не домовляючись вибрати фантома (історичного або вигаданого персонажа) та відправити його у космос. Нагадує СІНК суміш гри The Mind та гри Діксіт. Щоб стало зрозуміліше - дивіться відео!

Як зібрати синхронізатор до гри S.Y.N.C. Discovery

У цьому відео я розповідаю про те, що робити коли ви тільки відкрили новісіньку коробочку S.Y.N.C. Discovery. А саме - як зібрати синхронізатор до гри!

Граємо у настільну гру S.Y.N.C. DISCOVERY разом з каналом Карти на стіл | Летсплей

Я зустрівся з ведучими з каналу Карти на Стіл і ми зіграли у настільну гру S.Y.N.C. DISCOVERY. Але вийшло так, що ми просто почали теревенити про усе на світі, тому що гра дуже спонукає до обговорення. Тож в нас вийшов доконче цікавий летсплей!

ТОП 10 ПАТІГЕЙМІВ

У цьому відео я порекомендую вам найкращі, на мій погляд, фанові настільні ігри для компанії, що прямо зараз можна придбати українською і добряче повеселитися!

S.Y.N.C. Discovery | Огляд | Найкращий патігейм року?

Сьогодні розповім вам про гру S.Y.N.C. Discovery. Фішка цієї гри, що кожен гравець має синхронізатор, який буде вам давати можливість обрати певного персонажа, не комунікуючи з іншими гравцями. Так, тут ні говорити, ні давати підказки іншим гравцям не можна. Тому виходить дуже багато веселих ситуацій. Більше думок та ігролад в самому відео. Приємного перегляду!

Огляд настільної гри S.Y.N.C.

S.Y.N.C. Discovery | Огляд настільної гри

Усім привіт! Запрошуємо Вас переглянути огляд настільної гри "S.Y.N.C. Discovery" від видавництва Proton Games. З цього відео ви дізнаєтесь наші враження від ігрового процесу, надії і сподівання та кому ми радимо цю гру. S.Y.N.C. Discovery — це кооперативна гра про синхронізацію асоціативних зв’язків, яка нагадує поєднання The Mind та Dixit. Але S.Y.N.C., хоч і схожа в деяких деталях на ці ігри, дарує новий особливий досвід, що створює цікаві ситуації для обговорення, залишаючи гравцям простір для розуміння один одного без слів. Автор ідеї гри — Олександр Ушан, дизайн та графічне оформлення — M81 Studio.

Перші враження | Dune Імперіум, Країна снів, S.Y.N.C. , Etherfields

Другий випуск "Перших вражень"! Я розкажу про перші партії в Etherfields, Dune Імперіум, Країна снів та S.Y.N.C. Нажаль, цей випуск буде без фото, тому можете спокійно його слухати на фоні :) Постараюсь зробити вже 3 випуск з фото :)

S.Y.N.C. Discovery | Розпаковка настільної гри

Запрошую до перегляду розпаковки настільної гри "S.Y.N.C. Discovery" від видавництва Proton Games. З цього відео ви дізнаєтеся, до чого тут Олександр Ушан та M81 Studio, які компоненти знаходяться всередині коробки “S.Y.N.C. Discovery” та як правильно скласти синхронізатори.

S.Y.N.C. DISCOVERY Огляд настільної гри

Видавництво Proton Games надіслало нам на огляд свою першу власну гру S.Y.N.C. DISCOVERY. І ми вирішили із вами поділитись своїми думками та враженнями про цю гру. S.Y.N.C. – це кооперативна гра про синхронізацію асоціативних зв’язків. Ігролад нагадує креативний синтез The Mind з грою на асоціації на кшталт Dixit. Але S.Y.N.C., хоч і схожа в деяких деталях на ці ігри, але дарує новий особливий досвід, що створює цікаві ситуації для обговорення, залишаючи гравцям простір для розуміння один одного без слів.

S.Y.N.C. | Розпакування

Сьогодні в нас розпакування настільної гри від українського видавництва Proton Games та автора - Олександра Ушана - S.Y.N.C. Discovery. Спробували новий формат розпакування! Обов'язково ваші враження пишіть у коментарях!

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.