Загублені руїни Арнаку(Lost Ruins of Arnak) (2020)

Базова гра
Ранг: 28
Світова оцінка: 8.3
Кількість гравців: 1 - 4
Вік гравців: 12
Тривалість гри: 120
Складність: 2.8
Видавець:

Опис

Пропонуємо вам відчути себе Індіаною Джонсом чи Ларою Крофт у настільній грі Загублені руїни Арнаку (Lost Ruins of Arnak). На цьому безлюдному клаптику землі у вас є величезний простір для досліджень, які обов'язково приведуть до багатьох неочікуваних зустрічей і подій. Колись тут була давня цивілізація, від якої залишились лише уламки…

Починаємо наші пригоди

Ви ‒ дослідники, які потрапили на безлюдний острів, де колись була легендарна цивілізація Арнак. Зараз від неї залишилися одні руїни. Але якщо добре покопатися, можна знайти чимало корисних артефактів. Правда, і зустрітися з охоронцями цих земель чи із місцевою фауною вірогідність є. Як і завжди, небезпека буде на кожному кроці, але будь-які жертви варті результату ваших досліджень.

Що ж приховують ці джунглі?

Всього на вас очікує 5 раундів, протягом яких ви будете досліджувати острів. У цьому вам допоможе колода з карт дій, яка під час гри буде поповнюватись і новими артефактами, і вкрай необхідним спорядженням, а у гіршому випадку - картками страху...

Під час свого ходу кожен гравець вільний досліджувати острів, як йому забажається! Але треба бути пильним та добре підготовленим, адже у хащах дослідників чекатиме небезпека! Не хотілося б опинитися серед джунглів вдвох із величезним тигром без спорядження. Він то свої ікла завжди носить при собі!

Та і до деяких куточків острову дістатися без човна, або навіть літака буде фізично неможливо. А дослідникам туди точно треба, адже саме там заховані і старовинні скрижалі, і коштовне каміння, і можливість зробити незабутню фотографію для Інстаграм.

Найбільш видатна споруда острову Арнак - це стародавній храм! Його дослідження, зазвичай, і принесе вам найбільше переможних очок. Хоча це вже особиста справа кожного дослідника, може ви збираєтесь прославитись саме як видатний мисливець на диких звірів? Відповідно, який з дослідників отримає за гру якнайбільше переможних очок – бюст того і поставлять у музей! Ну, може, і не прям у музей, але слава про нього точно розлетиться світом.

Загублені руїни Арнаку ‒ це суміш багатьох дійсно якісних елементів в одній настільній грі. І ця суміш просто феєрична, повірте нам на слово, адже у вас завжди є величезна варіативність того, що можна було б зробити за свій хід.

Тому, якщо жага до досліджень у вас та ваших друзів-шукачів пригод не вщухає, а також вам дійсно хочеться дослідити незвідане (та при цьому не натерти мозолів та не бути з’їденим), скоріше замовляйте коробочку з грою Загублені руїни Арнаку та вирушайте у незабутню подорож!

І зауважте, що пригоди на таємничому острові Арнак можуть стати ще різноманітнішими із доповненням Лідери експедицій, яке додасть у гру асиметрію, аби кожен із дослідників відчув, наче пише власну історію!