Кої-Кої (Koi-Koi)

Кої-Кої (Koi-Koi)
Світова оцінка: 6.7
Кількість гравців: 2 - 4
Тривалість гри: 30
Складність: 1.6
Видавець:
Реліз локалізації: 2019
Категорії: Картярська гра

Коі-Коі (з яп. "продовжуй") - це японська гра, яка використовує традиційну колоду ханафуда, що в перекладі означає «квіткові карти». Саме з друку ханафуд пичанала всім відома компанія Нінтендо, саме у Коі-Коі грали герої аніме "Літні війни".

Всього в колоді 12 мастей - по числу місяців у році, а кожна карта відображає певні особливості японських традицій, що притаманні саме цій порі року.

За допомогою карт гравці збирають комбінації з квітів, тварин, стрічок і яскравих карт, занурюючись в неймовірну атмосферу Японії. Мета гри полягає в тому, щоб захопити найбільш цінні карти, а також зібрати в своїй колекції певні комбінації, які дають вам додаткові очки.

Захоплююча атмосфера гейш, що грають в покер, або романтична подорож у світ акварельної флори - ось як можна описати українське видання Коі-Коі.

Про абстрактні настільні ігри

Про абстрактні настільні ігри

Якщо пробігтися по стародавньому світу, заглядаючи в усі регіони, де проживали люди ми будемо знаходити дошки, фігури, карти абстрактних настільних ігор. Це і Млин, в яку грали вікінги, і турецька Тавла (у нас це Нарди), це буддійська Ліла, європейський Бридж, гра міста Ур і давньоєгипетська Шен, африканський Калах та багато інших.

Зараз кожен рік по світу відкривають в середньому 1-3 нових гри під час археологічних розкопок, отже древні грали багато і активно. Рівньохонько як і ми.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.