Okiya

Okiya
Світова оцінка: 6.6
Кількість гравців: 2
Вік гравців: 7
Тривалість гри: 10
Складність: 1.2
Видавець:
Реліз локалізації: 2018

Відгук по настолка за серпень 2022

В цьому відео я розповідаю про настолки у які я зіграв у серпні 2022 року. Також розповідаю про новини каналу TheDrotUA та розігрую настолки!

Настільна гра Окія

У відео ви ознайомитеся із правилами та враженнями від гри "Окія". Це гра на логіку дуельного типу, де вам буде потрібно прораховувати наступні ходи не лише свої, але і супротивника. Вона здатна захопити не лише простою і цікавою механікою, але і прекрасним оформленням.

Поговоримо про абстрактні настільні ігри? Окія

Давайте поговоримо! Відповідь на коментар до розпаковки гри "Окія"! Пишіть в коментарях, якої ви думки щодо абстрактних ігор та заміни компонентів на підручні матеріали.

Розпаковка гри Окія

Вам вже цікаво, що може вміститися в таку маленьку коробочку з грою? Тоді хутчіш дивіться відео!

Настільна гра Окія - конкурс Заграва 2019

Учасник конкурсу “Заграва 2019” в категорії “найкраща локалізація”. “Окія”, що видається солов’їною завдяки старанням Feelindigo

“Окія” це класична абстрактна гра. Варіація шахів, якщо хочете. Гра розрахована на 2 гравців, а партія займе лічені хвилини. Коробочка поміститься якщо не в кишеню куртки, то у сумочку чи рюкзак. Мастхев, якщо ви любите робити розминку для мозку. Чудово підійде вам якщо ви… без умов. Просто вона вам підійде.

Перелік офлайн-магазинів, де можна купити гру “Окія”, з точними адресами та геолокацією, можна знайти на сайті видавництва. Дуже незвично і дуже зручно. Також ви можете знайти гру “Окія”

- в спеціалізованих магазинах настільних ігор;

- в мережах іграшкових магазинів на кшталт “Будинок Іграшок”, “Антошка”, “Епік”, тощо;

- на Розєтці та в купі інших інтернет магазинів.

На момент написання цього допису на сайті видавництва гра коштує 185 грн.

У що зіграти коли нема у що зіграти? ТОП ігор, в які можна грати, використовуючи підручні матеріали!

У всіх траплялися ситуації, коли час є, компанія є, а грати нема у що. Коробочки з улюбленими настолками лишилися вдома, або поховані під купою речей у валізах. Та й складно зіграти в Серп десь на вокзалі в очікуванні потяга. Сергій Білан попросив зробити ТОП ігор, які можна грати без рідних компонентів і ми виконуємо цей запит. Отже - ігри, які можна грати, використовуючи підручні компоненти.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.