Monopoly

Monopoly
Світова оцінка: 4.4
Кількість гравців: 2 - 8
Вік гравців: 8
Тривалість гри: 180
Складність: 1.7
Реліз локалізації:

Не купуйте настільну гру Монополія! Що купити замість неї?

Купувати Монополію чи ні? Які сучасні настільні ігри є для всієї компанії та сім'ї?

Монополія. Історія однієї крадіжки? Частина друга: Чарльз Дерроу

У цьому відео Ростик продовжить свою розповідь історію створення настільної гри Монополія (Monopoly). Це друга частина і заключна з серії про цю гру. У ньому ви дізнаєтесь про історію Чарльза Дерроу, якого називали творцем Монополії (Monopoly).

Наша колекція настільних ігор | Частина 1

Розповім вам, про нашу колекцію настільних ігор. Це лише перша частина, в майбутньому планую ще зробити другу) Все почалося з коробки Ticket to ride і за 3 роки ось така колекція назбиралась! Обов'язково пишіть коментрі про відео (чи вам сподобалось, чи хочете ще бачити подібні відео) та думки про дані ігри! І будете мати+ до карми за підтримку україномовного контенту Не судіть строго за русизми, вони в відео будуть проскакувати)

Монополія. Історія однієї крадіжки? Частина перша: Елізабет Мажі

У цьому відео Ростик розповість історію створення настільної гри Монополія (Monopoly). Це перше відео з серії. У ньому ви дізнаєтесь про історію однієї жінки Елізабет Мажі/Маґі (Elizabeth “Lizzie” Magie), яка на початку 20 століття винайшла настільну гру The Landlords Game (Гра Землевласників). Цю гру прийнято вважати праобразом настільної гри Монополія. Також дізнаєтесь про долю Ліззі та її життєвий шлях у світі настільних ігор.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.