Тенета слів (Trapwords)

Тенета слів (Trapwords)
Світова оцінка: 7.1
Кількість гравців: 4 - 8
Вік гравців: 8
Тривалість гри: 45
Складність: 1.4
Видавець:
Реліз локалізації: 7. 2021

Ви з групою шукачів пригод потрапите у фантастичне підземелля, повне пасток і проклять. Але щоб пройти всі випробовування недостатньо бути мужнім та хоробрим, треба бути ще й кмітливим. Адже на виході із печери на вас чекає "бос" - найсильніше чудовисько на цих територіях. Подолайте його у словесній битві та врятуйте свою команду. 

"Тенета слів" - весела гра для великої компанії, дуже схожа на класичні ігри у слова (наприклад Alias). Але вам не просто треба описати слово, щоб ваша команда його вгадала, а описати таким чином, щоб не назвати слова-пастки які підготувала команда супротивника. 

Правила гри дуже прості, але сам процес дуже захоплюючий, якщо не знати, яких слів не можна вимовити. А ті логічні шляхи по яким йдуть, щоб пояснити слова, іноді просто вражають. І чим далі ви просуваєтесь, тим більше наростає напруга! 

Як грати? 

Гра розрахована на 2 команди і займає близько 30 хвилин гри.

Як і у Alias кожна команда тягне карти зі словами, але це слово має пояснити команда-суперник. Перш ніж передати карту супернику команда виписує на бланку слова-пастки які суперник може використовувати під час пояснення слова. Якщо суперник (який пояснює слово) використав одне з записаних на бланку слів - команда програє і не просувається далі по підземеллю. 

Команда суперників навіть не здогадується що це за слова... Якщо ви не уявляєте, які слова є "пастками", це все одно, що танцювати на мінному полі, коли ви намагаєтеся описати загадане слово своїй команді.

Учасники команди по черзі поясняють слово поки не закінчиться час у пісочному годиннику. За один раунд треба пояснити одне слово. 

Чим далі ви просуваєтесь по підземеллю,  полю яке при підготовці викладається на стіл, тим більше слів-пасток на вас чекає. Окрім цього можна отримати прокляття - спеціальні завдання які ускладнюють хід гри. 

Більш детальніше як грати ви можете подивитись у правилах гри, також можна грати у більш швидку версію за правилами нашвидкоруч

Чи могли б ви уникнути пастки супротивника, коли не знаєте, що не можете сказати?

Тенета слів - огляд настільної гри (Trapwords)

Тенета слів (Trapwords) | Розпаковка настільної гри

Запрошую до перегляду розпаковки настільної гри "Тенета слів" (Trapwords), української локалізації від видавництва Kilogames. З цього відео ви дізнаєтеся, чого не вистачало настільній грі "Контур", що є всередині коробочки "Тенета слів" з іншими компонентами, та куди варто брати цю гру.

Огляд настільних ігор Тенета слів versus Декодер

Тенета Слів (Trapwords). Огляд настільної гри

У цьому відео Ростик та Маринка поділяться своїми враженнями від настільної гри Тенета Слів (Trapwords) яку на огляд надіслало видавництво Kilogames.

Тенета Слів (Trapwords). Що всередині?

В цьому відео Ростик відкриє для нас вміст свіжої локалізації від видавництва Кілоґеймс, а саме настільної гри Тенета Слів (Trapwords).

Тенета слів | Trapwords | Огляд

Сьогодні розкажу вам про гру "Тенета слів". А це - 800 слів, 2 команди, монстри та епічні монстри, фентезі або звичайний режим, прокляття, роль оповідача, слова-пастки, і 60 секунд. Дуже цікаво її грати з різними людьми, оскільки в ролі оповідача вони всі поводяться по-різному :) Гра підійде, як і новачкам, які знайомляться з всесвітом настільних ігор, так і людям, які полюбляють інші настільні ігри на слова. Всім приємного перегляду!

Тенета Слів. Короткий огляд правил гри

Всім привіт) Я буквально цього тижня створила свій ютуб канал. Перше відео про локалізацію від Kilogames - Тенета слів. Якщо вам сподобається, то поставте лайк і напишіть коментар. Це дуже сильно допоможе у розвитку каналу. Наступне відео вже цієї неділі😉

Поточні події



Минулі події

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.