Alles Käse!

Alles Käse!
Світова оцінка: 5.7
Кількість гравців: 2 - 6
Вік гравців: 6
Тривалість гри: 15
Складність: 1.1
Реліз локалізації:

ОПИС НАСТІЛЬНОЇ ГРИ ALLES KÄSE! (ДЕНЬ СИРУ)

 
 Миші-гравці в Alles Käse хочуть зібрати якомога більше сиру, і для цього вони можуть перестрахуватися, обстежити територію та перевірити, чи знайдений сир залишиться для подальшої крадіжки, або вони можуть випробувати вдачу та одразу накинутися на апетитний шматок швейцарського сиру і, можливо, опинитися в мишеловці.

 Карти в колоді мають 1-6 «дірок», по шість карт у кожному номіналі; на зворотному боці карток зображено або сир, або мишеловку, причому картки, які мають більше дірок, мають більший відсоток пасток.

 Щоб розпочати гру, гравці перемішують 36 карт, а потім викладають шість карт у ряд дірками догори. У свій хід гравець кидає шестигранний кубик. Якщо число на кубику не збігається з кількістю дірок на будь-якій картці в рядку, гравець дивиться на одну з цих карток, щоб побачити, чи зображено на ній сир чи мишеловка, а потім повертає її в рядок. Якщо число на кубику збігається з кількістю отворів принаймні на одній картці в рядку, гравець може:

  Взяти одну з цих карток, розкрити її та покласти перед собою, або
  Взяти одну з цих карт і покласти її у стопку скиду, не показуючи нікому її протилежну сторону.

 У будь-якому випадку гравець заповнює порожнє місце в рядку верхньою картою з колоди.
 
 Якщо хтось збирає три мишеловки, гра закінчується, цей гравець автоматично програє, а всі інші підраховують кількість дірок на своїх картках сиру; карти-мишеловки не дають очок. Перемагає гравець з більшою кількістю дірок. Гра також закінчується, якщо закінчується колода, і знову виграє гравець, який має більше дірок на зібраних картках сиру.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.