Marvel United

Marvel United
Ранг: 295
Світова оцінка: 6.5
Кількість гравців: 1 - 4
Вік гравців: 14
Тривалість гри: 40
Складність: 2.2
Видавець:
Реліз локалізації: 2. 2022

Marvel United - Огляд Супергеройської Настолки

У цьому відео я розповідаю про кооперативну супергеройську сімейку Marvel United, що вишла українською від видавництва Geekach Games. Тут ми граємо разом за супергероїв зі всесвіту Марвел і змагаємося з лиходіями.

Не купуйте настільну гру Монополія! Що купити замість неї?

Купувати Монополію чи ні? Які сучасні настільні ігри є для всієї компанії та сім'ї?

У що я зіграв у липні | Звіт по настолкам | Живий Ліс | El Grande | Marvel United

Це мій стандартний ролик, де я розповідаю про те у які ігри зіграв за минулий місяць. Але це я перший раз викладаю таке відео українською.

Граємо в Marvel United. Українське видання | Галк та Капітан Америка vs Наслідувач

Усім привіт! Запрошуємо до перегляду другого летсплею настільної гри "Marvel United. Українське видання", що була нещодавно локалізована українською видавництвом Geekach Games. У цьому відео ви побачите нове протистояння Галка (Володимир), Капітана Америки (Алла) та Наслідувача (гра). Не пропустіть!

Граємо в Marvel United. Українське видання | Оса та Капітанка Марвел vs Червоний череп

Усім привіт! Запрошуємо до перегляду летсплею настільної гри "Marvel United. Українське видання", що була нещодавно локалізована українською видавництвом Geekach Games. У цьому відео ви побачите протистояння Оси (Володимир), Капітанки Марвел (Алла) та Червоного черепа (гра), дізнаєтесь, хто такий Боб та чи вдасться героям побороти лиходія. Не пропустіть!

Граємо в Marvel united | летсплей

Зіграли в Marvel United на 4 гравця. Суперником був Таскмастер, а наша банда складалась з Капітана Америки, Капітана Марвел, Оси та Халка. Чи вдалось нам не дати виконати його злий план? Все це та враження від партії дивіться в відео. Приємного перегляду!

Українська версія Marvel United! Огляд настільної гри про супергероїв

Marvel United. Що всередині? Розпаковка настільної гри

Marvel United | огляд | настільна гра по MARVEL

Сьогодні розкажу про швидку, фанову, кооперативну гру - Marvel united. Ви берете на себе роль супергероїв та створюєте команду, з якою будете протистояти злодію. Особливістю є те, що при розігруванні карти ви також активуєте попередню карту. Таким чином у вас стає більше дій, тому роль команди тут дуже важлива, адже ви маєте все чітко планувати. Але це незавжди вдається, оскільки хід злодія зважди непередбачуваний.

Свідки Кубика. Marvel United

Ростик, Роман та Стас зіграли в настільну гру Marvel United та поділились своїми враженнями про цю гру.

Marvel United | Розпакування

Розпакування кікстартерної версії настільної гри Marvel United, яка вже декілька тижнів стояла запакована і чекала свого часу. В цьому відео лише базова коробка і Stretch Goals, тому чекайте ще одне відео по розпакуванні доповнень)

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.