Evergreen

Evergreen
Світова оцінка: 7.6
Кількість гравців: 1 - 4
Вік гравців: 8
Тривалість гри: 45
Складність: 2.1
Реліз локалізації:
Категорії: Пазли

ОПИС НАСТІЛЬНОЇ ГРИ "EVERGREEN"

Самотужки створити власний світ — чи це не казка і не мрія? Вигадники в настільній грі "Evergreen" втілили мрію в реальність: тепер ви і правда можете створити планету, та ще й прагнутимете зробити її найзеленішою і найпрекраснішою, переплюнувши в цьому інших деміургів. Все просто: коли насіннячко падає в родючий грунт, виходить дерево. Просто пам'ятайте про це, перш ніж почати будувати свій екологічний рай! Новий раунд — і нова карта біома, яка підкаже, в якій частині планети ви можете посадити свій паросток і створити першокласний елемент флори. Ось, що на вас чекає — доля вселенських садівників!

Загалом, справа йтиме так: не всі карти біомів буде обрано, в кожному раунді залишатиметься одна, що керує родючістю. Отже, нам потрібно буде пережити чотири сезони, дотримуючись ідеального балансу: важливо не допускати, щоб наші рослини створювали тінь одна одній, але при цьому все ж бажано садити рослини купчасто, щоб живий ліс вийшов найбільшим і радісним з того, що є в цьому новонародженому світі. Особливі властивості карток біомів зроблять увесь процес ще цікавішим.

ЯК ГРАТИ

Кожен сезон складається з фіксованої кількості раундів, яких ставатиме все менше і менше до кінця гри. Весна нас зустріне буйством фарб і радісними трелями, їй приділено цілих 5 раундів. У літа є 4 раунди, у осені — 3, ну а взимку, відповідно, рости особливо нічому — в ній всього лише 2 раунди.Кожен раунд складається з 3 фаз, в яких ми відбиратимемо карти біомів за допомогою універсальної для цієї справи механіки драфту, здійснюватимемо дії і розігруватимемо властивості обраної картки, не забувши перевірити в кінці, чи мусить початися наступний раунд і де там наближається завершення сезону. За кожен найбільший ліс на планеті, а також за світло, що накопичили дерева, ми отримуватимемо переможні бали в кінці кожного сезону. Наберіть більше за інших — і виправдайте всі ваші сподівання стати неперевершеним деміургом-садівником! Розібратися в правилах карткової настільної гри "Evergreen" не надто складно, що ніяк не відіб'ється на задоволенні від процесу: вся ваша дружна сім'я буде від гри в повному захваті, навіть якщо молодшому її члену всього вісім.

 

 

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.