Незбагненне (Unfathomable)

Незбагненне (Unfathomable)
Ранг: 607
Світова оцінка: 9.1
Кількість гравців: 3 - 6
Вік гравців: 14
Тривалість гри: 240
Видавець:
Реліз локалізації: 10. 2021

Гра про приховану зраду, інтриги та параною

Гра переносить учасників у 1913 рік. Дії відбуваються на пароплаві «Атлантика», що прямує до американського Бостону. Посеред Атлантичного океану починає коїтися чортзна-що. У воді видніються темні обриси, що переслідують корабель, команді та пасажирам сняться кошмари, деякі поводяться дещо дивно, а хтось взагалі божеволіє. Через кілька днів у корабельній каплиці знаходять мертву пасажирку з розгорнутим ґримуаром і ритуальним знадіб’ям. Не встигаєте ви осмислити побачене, як те, що виринуло з глибин, уже намагається вдертися на борт!

Настільна гра «Незбагненне» - напівкооператив зі зрадниками. Деякі учасники грають за людей, що борються за виживання і намагаються врятувати корабель. Інші - за прихованих або відкритих зрадників, поплічників глибоководних, які прагнуть погубити корабель. Спочатку ніхто не знає, хто є хто. Якщо «Атлантика» прибуде до Бостону, гравці-люди здобудуть перемогу. Інакше перемагають зрадники - гібриди й культисти.

Перед початком партії гравці вибирають персонажів з унікальними характеристиками, беруть планшети героїв, фішки, стартові карти предметів, карти вмінь та інші зазначені компоненти. Учасники отримують таємні карти лояльності, що визначають їхні приховані ролі. Гравцям можуть дістатися карти лояльності людей, гібридів і культистів.

 

«Unfathomable» - це ремейк культового напівкооператива зі зрадниками «Battlestar Galactica», розробленого в 2008 році знаменитим Корі Конечкою. Настільна гра «Unfathomable» вийшла в 2021 році. Вона виконана за мотивами творів Говарда Філіпса Лавкрафта. Тепер це не наукова фантастика, а горор і містика. Дії відбуваються не в космосі, а на Землі, і ворогами людей виступають не сайлони, а глибоководні. Це незалежна гра серії «Жах Аркгему». Автор гри - Тоні Фанчі. Гра може похвалитися захопливим геймплеєм, стильним оформленням і шикарними мініатюрами. Вона особливо сподобається фанатам міфів Ктулху.

Перші враження | Незбагненне, Долина крамарів, Пончевілля, Анкх, Утрачені моря

Всім привіт! Перші враження №5 з іграми Незбагненне, Долина крамарів, Пончевілля, Анкх, Утрачені моря. У цьому випуску - Довідник в руках на всю партію - Вирахування хто ж зрадник серед професійних гравців у мафію - Реіграбельність і комбінація колод зашкалює - Охх, як же можна підсолити іншим - Воно точно гарно грається на двох гравців? - Паспорт пірата з гумористичними історіями

Незбагненне | Розпакування | Unboxing | Unfathomable

Розпаковочка дуже атмосферної та масштабної гри - Незбагненне. Скоро перші враження та огляд) Приємного перегляду!

НЕЗБАГНЕННЕ. Огляд настільної гри

Незбагненне (Unfathomable). Огляд настільної гри

У цьому відео Ростик та Маринка поділяться своїми враженнями про настільну гру Незбагненне (Unfathomable), яку їм на огляд надіслало видавництво Geekach Games.

НЕЗБАГНЕНЕ. Що всередині? Розпаковка настільної гри

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.