Форпост (Settlement)

Форпост (Settlement)
Світова оцінка: 9
Кількість гравців: 1 - 4
Вік гравців: 10
Тривалість гри: 90
Видавець:
Реліз локалізації: 9. 2021

Форпост - огляд настільної гри

В цьому відео я розповідаю про настільну гру - Форпост - оригінальну українську стратегію від настільного видавництва Igames На 02:38 помилка. На деякі локації можна ходити декілька разів за раунд.

Форпост (Settlement) | Огляд настільної гри

Усім привіт! Запрошуємо Вас переглянути огляд настільної гри "Форпост" (Settlement) від видавництва Igames. З цього відео ви дізнаєтесь, які найчастіші помилки під час гри, приклад ходу двох гравців з усіма доступними діями в грі та наші враження від ігрового процесу.

Настільна гра Форпост - Огляд | Board Game Settlement - Review

Форпост (Settlement) - настільна гра Олександра Невського, де ви зможете досліджувати нові території і боротися з монстрами, будувати будівлі і фортифікації, запрошуватимете героїв, які допоможуть отримати переможні бали. Відео компонентів гри - https://youtu.be/ax7qBSTNf8U Правила гри Форпост - https://youtu.be/GYj79N1SxPk Летсплей - https://youtu.be/d9x6gOB47RU Огляд + Оцінка - https://youtu.be/uZLqcF4d_hQ Видавництво: IGAMES https://igames.ua/product/nastilni-ihry/forpost/ К-сть гравцiв: від 1 до 4 гравців Час гри: від 45 до 90 хвилин Вiк: від 10 років Мова: українська, мовонезалежна Гра на Теорія Гри - https://tg.in.ua/boardgames/113923/settlement Гра на BGG - https://boardgamegeek.com/boardgame/329593/settlement Пишу про настільні ігри також в інших соціальних мережах. Підписуйтесь. Instagram - https://www.instagram.com/ihorko_board_games/ Facebook - https://www.facebook.com/ihor.radchuk/

Перші враження | Rurik камінь та лезо, Форпост, Крихітні містечка, Виноробство

Третій випуск "Перших вражень"! Деякі думки які не попали в "Огляд+власна думка" (Цей випуск вже з фото) Приємного перегляду!

Олександр Невський | Igames | Інтерв'ю | Анонси | Форпост | Нова гра від Igames Studio

Сьогодні в нас інтерв'ю з Олександром Невським. Будуть анонси та тизери, ОБОВ'ЯЗКОВО ДОДИВІТЬСЯ ДО КІНЦЯ! Розмови про наступну гру Олександара, Ессен 2021 та Форпост. Всім приємного перегляду!

Огляд настільної гри Форпост | Settlement

«Форпост» – це єврогра, у якій вам треба ефективно керувати поселенцями й ресурсами. Мета гри – набрати якомога більше переможних очок після завершення останнього раунду. Кількість гравців: 1-4 Вік гравців: 10+ Час партії: 45-90 хвилин

Настільна гра Форпост - Летсплей | Board Game Settlement - Let's Play

Форпост (Settlement) - настільна гра Олександра Невського, де ви зможете досліджувати нові території і боротися з монстрами, будувати будівлі і фортифікації, запрошуватимете героїв, які допоможуть отримати переможні бали. Відео компонентів гри - https://youtu.be/ax7qBSTNf8U Правила гри Форпост - https://youtu.be/GYj79N1SxPk Видавництво: IGAMES К-сть гравцiв: від 1 до 4 гравців Час гри: від 45 до 90 хвилин Вiк: від 10 років Мова: українська, мовонезалежна Пишу про настільні ігри також в інших соціальних мережах. Підписуйтесь. Instagram - https://www.instagram.com/ihorko_board_games/ Facebook - https://www.facebook.com/ihor.radchuk/

Настільна гра Форпост - Правила | Board Game Settlement - Rules

Форпост (Settlement) - настільна гра Олександра Невського, де ви зможете досліджувати нові території і боротися з монстрами, будувати будівлі і фортифікації, запрошуватимете героїв, які допоможуть отримати переможні бали. Відео компонентів гри є тут - https://youtu.be/ax7qBSTNf8U Видавництво: IGAMES К-сть гравцiв: від 1 до 4 гравців Час гри: від 45 до 90 хвилин Вiк: від 10 років Мова: українська, мовонезалежна Пишу про настільні ігри також в інших соціальних мережах. Підписуйтесь. Instagram - https://www.instagram.com/ihorko_board_games/ Facebook - https://www.facebook.com/ihor.radchuk/

Настільна гра Форпост - Що в коробці? | Board Game Settlement - Unboxing

Форпост (Settlement) - настільна гра Олександра Невського, де ви зможете досліджувати нові території і боротися з монстрами, будувати будівлі і фортифікації, запрошуватимете героїв, які допоможуть отримати переможні бали. Видавництво: IGAMES К-сть гравцiв: від 1 до 4 гравців Час гри: від 45 до 90 хвилин Вiк: від 10 років Мова: українська, мовонезалежна Пишу про настільні ігри також в інших соціальних мережах. Підписуйтесь. Instagram - https://www.instagram.com/ihorko_board_games/ Facebook - https://www.facebook.com/ihor.radchuk/

ФОРПОСТ. Огляд настільної гри

Форпост (Settlement) Огляд настільної гри

Ростик та Маринка поділяться своїми враженнями про настільну гру Форпост (Settlement), яку на огляд прислало видавництво IGames.

Форпост | Огляд | Settlement

Сьогодні в нас огляд на чудову гру - Форпост. Якість компонентів, ігролад, арти все це завезли і воно є в цій коробці! Детальніше дивіться в відео. Всім приємного перегляду!

Форпост | Розпакування | Settlement | Unboxing

Сьогодні у нас на вже традиційному і атмосферному розпакуванні гра Форпост від українського автора Олександра Невського та українського видавництва Igames. Які ж компоненти та арти зустрінуть вас там у коробці? Дивіться у відео. Всім приємного перегляду!

Форпост. Що всередині?

Форпост (Settlement) | Розпаковка настільної гри

Запрошую до перегляду розпаковки настільної гри "Форпост" (Settlement) від видавництва Igames. З цього відео ви дізнаєтеся, до чого тут знову M81 Studio, які компоненти знаходяться всередині коробки "Форпост" та чи треба цій грі органайзер.
Форпост | Огляд від Ігорка

Форпост | Огляд від Ігорка

Пишу, все що думаю про цю гру і ставлю свою оцінку.

Гра Року 2021. Результати

Гра Року 2021. Результати

Компетентне журі та користувачі порталу зробили свій вибір! Тож час оголосити переможців!

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.