Оберемо гру року разом!

Оберемо гру року разом!

Вітаємо вас, любі друзі. 2021 рік запам’ятався величезною кількістю українських локалізацій та загальним зростанням інтересу до настільних ігор. То ж настав час підбити підсумки року разом із вами. 


Ми підготували невеличкий івент в якому кожен з вас може взяти участь. Це голосування на звання найкращої української гри 2021 року, найкращої локалізації 2021 року і найкращого блогу 2021 року. Цього року ми змінили алгоритм голосування. Тепер для початку вам потрібно буде обрати 8 фаворитів, а вже з цього ви визначите найкращу гру чи блог за допомогою цікавого алгоритму. Вам пропонуватимуть пару, з якої ви обиратимете переможця. Цього року діятиме “кругова” система, або іншими словами “кожен з кожним”. Тобто ви порівняєте кожну гру (чи блог) з усіма іншими з обраних 8 фаворитів.
Тож ознайомлюйтеся з правилами та номінантами і гайда обирати найкращих.
 
Усе голосування відніме у вас буквально декілька хвилин: це зовсім не довго!
 
Крім того, ми зібрали компетентне журі: україномовних блогерів, що розказують про настольні ігри та добряче на них розуміються. Журі також визначить найкращу українську гру та найкращу локалізацію. Дуже цікаво буде подивитися, на скільки різнитимуться вподобання гравців та блогерів.
 
Компетентне журі складається з наступних суддів:

 
Голосування триватиме до 28 січня, а оголошення результатів чекайте на початку лютого. Давайте разом вирішимо, яка з цьогорічних новинок була найкращою. Натискайте сюди, щоб перейти до голосування.
 
P. S.
До переліку номінантів потрапили тільки ті ігри і локалізації українською мовою, що вперше з’явилися в продажі в період з грудня 2020 року по листопад 2021. Також важливо зазначити, що серед номінантів немає доповнень, яких цього року теж вийшло доволі багато.
 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.