Ми - нова українська команда "Agames"!

16:45 04.04.2023
Ми - нова українська команда "Agames"!

«Щастя можна знайти навіть в темні часи, якщо не забувати звертатись до світла.» (с)

Альбус Персіваль Вульфрик Браян Дамблдор. Дж.К. Роулінг

 

            Створювати щастя - мета нашого молодого видавництва. Щастя - це разом, щастя - це сім'я, щирі друзі та можливість спілкування. От і у нас все почалось з маленького затишного кола друзів, які обожнювали грати в настільні ігри, спілкуючись про все на світі. З часом захотілось зіграти в таку гру, яка була б швидкою та веселою, економічною та стратегічною, нетиповою і простою водночас. Але, граючи все більше та більше в різні ігри, ми такої не знайшли - все поряд, але не те... І придумали власну настільну гру :-) За роки наша цікава та затишна гра багато раз змінювалась та стала улюбленим філером в дружніх настільних посиденьках. Потім кожного затягнула життєва рутина, зустрічі порідшали, все "немає часу", а далі - війна.

            Але справжніх друзів важко розлучити і наші шляхи знову перетнулись. Тепер кожен навчився більше цінувати звичайні маленькі радощі - час проведений з рідними людьми, можливість чомусь порадіти та розділити це з іншими. Саме тому ми вирішили започаткувати власне видавництво та видати улюблену гру, присвятивши частинку свого життя тому, щоб подарувати трішечки щастя та можливість зібратись за одним столом всій родині чи колом гарних друзів, граючи в настільні ігри.

Тому зараз, нервуючи та сподіваючись на милість шановної спільноти, ми раді представити перший проєкт нашого молодого видавництва - настільну гру українського автора (який, до речі, також публікується вперше) - "Веселі мурахи"!

"Веселі мурахи" - надзвичайно динамічна, драйвова та швидка гра, в якій немає місця для вагань! Гравці беруть на себе управління мурашиними колоніями та ведуть їх до перемоги. Механіки гри підштовхують гравців швидко пристосовуватись до ігрової ситуації, що змінюється кожного ходу.

Звучить просто? А ми готові закластись, що гра зовсім не проста, як здається на перший погляд! Якщо Вам подобаються швидкі яскраві ігри, де треба гарно подумати, вміти «викрутитись» та вийти «сухим з води», а також не боїтесь почути про себе щось нове від партнера по грі, з яким «сім пудів солі разом зїли» - це гра точно для Вас!)

Ми довго працювали, щоб зробити круту гру на тісну співдію та комунікацію, додавши улюблені механіки та створивши нові їх варіації. Пропонуємо випробувати настільну гру «Веселі мурахи» та оцінити всю її глибину та варіативність.

На теперішній час є декілька цікавих відео- фотоматеріалів про гру, а також огляди. Ознайомитись більш детально можна з якими, приєднавшись до спільноти на ФБ : https://www.facebook.com/groups/agames.com.ua

Характеристики настільної гри «Веселі мурахи»:

Час: ~15 хв для гри вдвох, ~30 для 3-4 гравців

Гравці: 2-4

Вік: 8+

Ціна: За передзамовленням 879 грн. Передзамовлення приймаються до 10.05.2023. Поставка гри з 10.05.2023. Замовити гру можна за посиланням: https://agames.com.ua/gra-vesel%D1%96-murahi.html


 

 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.